یکشنبه , آوریل 21 2019
سرخط خبرها
خانه / صنایع غذایی / دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات 42
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه و دلیل انتخاب موضوع :

شیر بطور كلی عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاری از كلستروم می‌باشد و در اثر دوشش كامل حیوان سالم بدست می‌آید شیر و فرآورده‌های آن به همان سهولتی كه به مصرف می‌رسند تولید نمی‌گردند. مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه شیر، جمع آوری، حمل و نقل، تحویل به كارخانه، تغییر و تبدیل در كارخانه و توزیع تا رسیدن به دست مصرف كننده همواره با دشواریهای زیادی همراه است. از این رو بررسی‌های دقیق و برنامه‌ریزیهای قابل اجرای همگام با پیشرفت تكنولوژی را می‌طلبد. اگر چه تولید فرآورده‌های لبنی تاریخچه‌ای بس دیرینه دارد ولی حرفه‌ای است حساس و پرمخاطره و آسیب پذیر.

شیر به موجب آنكه غذایی است تقریباً كامل و كلیه عناصر لازم را به صورت متعادلی دارا می‌باشد، یعنی ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد همه ساله تحقیقات وسیع و دامنه داری در مركز پژوهشی جهان دربارة این مادة غذایی صورت می‌گیرد كه ماحصل آن برگزاری سمینارها، گردهمایی‌های علمی، انتشارات مقالات و كتب متعدد می‌باشد. در كشور ما با وجود تولید حدود 5 میلیون تن شیر در سال، متأسفانه تحقیقات چندانی در این خصوص صورت نگرفته است. امید است دست كم با بهره گیری از تجارب صنعتی و پژوهشی صاحبنظران و محققین بتوان تا حد زیادی این كمبود را جبران نمود.

كلیات :

تاریخچه :

شركت در تاریخ 21/12/1338 با نام شركت سهامی لبنیات پاستوریزه پاك تشكیل و در تاریخ 24 اسفند سال 1338 تحت شماره 7205 در اداره ثبت شركتها و مالكیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. نوع شركت بدواً بر اساس مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 3/9/1350 به سهامی خاص و متعاقباً طبق تصمیم مجمع عمومی فوق العاده 27/8/1354 به شركت سهامی عام تبدیل شده است. مركز اصلی شركت و كارخانجات آن از بدو تأسیس واقع در تهران، جاده قدیم كرج، میدان شیر بوده است. ضمناً از آنجائیكه حدود 85% سرمایه شركت سهامی خاص فرآورده‌های لبنی پاكسار ساری (مجتمع شیر و گوشت مازندران سابق) و 100% سرمایه شركتهای پاك پی و شیر و لبنیات پاستوریزه سنندج به شركت لبنیات پاك تعلق دارد، این شركتها از جمله شركتهای تابعه لبنیات پاك می‌باشند. موضوع فعالیتهای شركت تولید و فروش محصولات لبنی می‌باشد. بر اساس پروانه بهره برداری اصلاحی صادره به شماره 12708/60567/42 مورخ 19/10/1369 و پروانه‌های بهره برداری مكمل دریافتی در سالهای 1377 و 1380، ظرفیت تولیدی سالانه شركت مشتمل بر تولید 51000 تن شیر پاستوریزه و 3383 تن خامه پاستوریزه در دو شیفت كاری و 10125 تن ماست پاستوریزه، 1620 تن دوغ پاستوریزه، 14870 تن كره، 1200 تن شكلات صبحانه، 18500 تن بستنی، 956 تن پودرآب پنیر ، 600 تن خامه عسلی، 300 تن شیر عسلی، 300 تن پنیر خامه‌ای و 750 تن بسته بندی انواع پودر در یك شیفت كاری می‌باشید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

درباره ی مقاله ها

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل ppt حجم فایل 1.115 مگا بایت تعداد صفحات 23 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *