سه‌شنبه , آگوست 20 2019
Breaking News
Home / دام و طیور / دانلود- دانلود پاورپوینت ارزیابی تیپ گاو شیری و شاخصه انتخاب اسپرم

دانلود- دانلود پاورپوینت ارزیابی تیپ گاو شیری و شاخصه انتخاب اسپرم

دانلود پاورپوینت ارزیابی تیپ گاو شیری و شاخصه انتخاب اسپرم

دانلود پاورپوینت ارزیابی تیپ گاو شیری و شاخصه انتخاب اسپرم

دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلppt
حجم فایل6.544 مگا بایت
تعداد صفحات38
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

در گاوداریهای بزرگ و صنعتی شیری كه نژادهای خالص اصلاح شده پرورش و تكثیر میشوند، مدیران گاوداری افزونبر توجه به صفت با اهمیت تولید شیر، به طور همزمان به صفت تیپ بدنی گاو نیز توجه خاصی داشته و به طور جدیدر جهت آن كوشش مینمایند. زمانی كه صحبت از انتخاب برای تیپ بدنی میشود، هدف دستیابی به تیپ مناسب درگاواز جهت خصوصیات نژادی، تولیدی و سلامت حیوان برای باقی ماندن در گله است. به دلیل آن كه ارزیابی تیپ بدنیگاو دارای ضوابت و اصول خاصی است، ضروری است كه كارشناسان هم به لحاظ عملی و كاربردی با این ضوابط واصول آشنایی كامل پیدا كرده و از نزدیك مسائل را درك كنند.

اهداف طرح ارزیابی عبارتند از :

1-اصلاح نژاد

2-دلایل سوددهی گله شیری

3-راه رسیدن به اهداف اصلاح نژادی

4-اهداف اصلاح نژاد

5-ارزیابی تیپ گاو شیری و معرفی تیپ ایده آل

6-صفات مورد ارزیابی

7-ارزیابی تلیسه ها

ارزیابی تیپ در گاوشیری :

تیپ:مجموعه ایده آل یا استاندارد خصوصیات فیزیکی بدن دام است .

قدم اول: شناخت تیپ ایده آل گاوشیری

سر: خصوصیات یک حیوان مونث را نشان دهد و قوی باشد

پوزه : عریض

گردن : ظریف و کشیده

شانه ها : چسبیده به بدن و در قسمت بالا باریک باشد .

قسمت جلوی بدن : قوی باشد

عرض بین دستها : زیاد (نه خیلی زیاد )

قسمت قلب: دارای فضای کافی

دندها: عمیق

قفسه سینه : فضای کافی داشته باشد

دنده ها در قسمت کمر عریض باشند .

و در ادامه داریم:

صفات قابل اندازه گیری

صفاتیکه از دید ظاهری و بر اساس تجربه فردی اشخاص مورد قضاوت واقع می شوند.

تعیین اسپرم

فایل پاورپوینت 38 اسلاید

About مقاله ها

Check Also

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) با ظرفیت 200 جفت سال 97

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) با ظرفیت 200 جفت سال 97 توضیحات: طرح توجیه …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *