یکشنبه , آوریل 21 2019
سرخط خبرها
خانه / گزارش کارآموزی و کارورزی / دانلود دانلود گزارش کارآموزی – كنجاله – خط تولید حلوا شكری 14 ص

دانلود دانلود گزارش کارآموزی – كنجاله – خط تولید حلوا شكری 14 ص

دانلود گزارش کارآموزی – كنجاله – خط تولید حلوا شكری 14 ص

دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل zip
حجم فایل 168 کیلو بایت
تعداد صفحات 10
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

نام فایل : گزارش کارآموزی – كنجاله ـ خط تولید حلوا شكری 14 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 10

گــزارش كــارآمــوزی
كنجاله
خط تولید حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر می‌باشد. كنجد با نام علمی
Sesam
، اندی‌كام می‌باشد . از خانواده پدالیاسه می‌باشد. كنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی می‌باشد. كلیات گیاه‌شناسی به صورت یك و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگ‌های بیضی شكل متقابل هم‌اند. میوه این گیاه یك كپسول بلند و نوك تیز كه داخل این كپسول پنجاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن یا كنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كیلو در هكتار می‌باشد. زمان برداشت آن اول پاییز می‌باشد.
مناطق كشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان می‌باشد. ویتامین‌های
B D E F
و لیستین می‌باشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید، اولئیك اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیك و آراشیدیك اسید می‌باشد. روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد می‌باشد.
این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمی‌برد، بلكه آنرا كاهش می‌دهد. معمولاً دانه‌ها را می‌شویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه‌ها را آسیاب كرده و پوست و آن را كه سبك است، و روی آب می‌آید، می‌گیرند. سپس دانه‌ها را خشك كرده و در آب تمیز می‌كنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست می‌آید كه به نام روغن گرم است كه البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن كنجد معجون ناشناخته می‌باشد كه خوردن یك قاشق غذاخوری كنجد، موجب تامین 14درصد از نیاز كلسیم خانم‌ها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخن‌هایشان داشته باشند، با مصرف كنجد ناخن‌هایشان محكم‌تر شده و ترك و شكنندگی بر روی این عضو كه جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمی‌شود.
به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلی‌گرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخن‌ها را آسان می‌كند. شاید بدانید كه كمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آكنه را كمتر می‌كند و از نازك شدن موها جلوگیر می‌كند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانم‌ها می‌شود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین
E
، این اثرات صدچندان شده و می‌توان از خواص ضدچروك و سفیدكنندگی (ضد لك) این ویتامین استفاده كرد.
حتماً می‌دانید كه كنجد چربی بسیار دارد، اما این چربی از نوع گیاهی و چندباندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است كه در ساختمان‌ها پوست به عنوان یك جزء اصلی محسوب می‌شوند و در صورتی كه كمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود، پوست كاملاً یكنواخت و نرم و لطیف به نظر می‌رسد. جالب است بدانید كه وجود همین چربی‌هاست كه اگر با یك منبع پروتئینی دریافت شود (كنجد به همراه چربی پروتئینی قابل توجهی دارد)، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشكی بیش‌ از حد این عضو نیز جلوگیری می‌كند و موجب راحتی افرادی می‌شود كه سالهاست از خشكی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ كردن موهای خشكشان می‌هراسند، امروزه از روغن كنجد و خصوصاً كنجد سیاه در تهیه انواع فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی كه برای رفع انواع خشكی‌ها تجویر می‌شوند، استفاده می‌شود.
معمولاً در تركیب انواع كرم‌ها و ماسك‌ها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسكی كه با روغن كنجد تهیه می‌شود، برای تقویت موهای خشك و آسیب‌پذیر توصیه می‌شود آشنا می‌كنیم.
قبل از هرچیز باید بگوییم كه شما می‌توانید از این ماسك بسته به موهایتان هفته‌ای 1 تا 2 بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده كنید. مواردی كه تهیه این ماسك استفاده می‌شوند، شامل 2 قاشق غذاخوری روغن كنجد، زرده تخم‌مرغ یك عدد، شیر 2 قاشق مرباخوری، ‌آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری.
ابتدا مواد را كاملاً مخلوط كرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسك را بر تمام موها خصوصاً پوست سر قرار داده و كاملاً با دو دست ماساژ دهید. هرقدر ماساژ بیشتر باشد، مواد آسان‌تر نفوذ می‌كنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را آب ولرم آبكشی می‌نماییم.
یكی از اثرات مفید كنجد به شرح زیر می‌باشد:
به سر بمالید، باعث رشد و سیاهی موی سر می‌شود؛
برای كیسه صفرا مفید است؛
اسهال خونی را برطرف می‌كند؛
برای رفع تنگی تنفس و سرفه خشك و زخم ریه مفید است.
بهترین كنجد برای حلو، كنجد افغانستان می‌باشد، زیرا دارای دانه‌های یك دست و روغن شفافی دارد و همچنین دارای بازدهی بیشتری می‌باشد.
فرآیند آماده‌سازی كنجد در كارخانه جهت تولید حلوا شكری
ابتدا كنجد را داخل حوضچه‌هایی مخصوص ریخته و آن را به مدت 8-6 ساعت خیسانده تا پوست كنجد كاملاً مرطوب شده و جهت جداسازی پوست از دانه آماده شود.
جدا كردن پوست از دانه

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

درباره ی مقاله ها

مطلب پیشنهادی

دانلود دانلود گزارش کارآموزی عمران 73 ص

دانلود گزارش کارآموزی عمران 73 ص دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی فرمت فایل zip …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *