جمعه , آوریل 26 2019
سرخط خبرها
خانه / مهندسی شیمی / دانلود پاورپوینت ذرات نانو و نانوفناوری در نمک زدایی

دانلود پاورپوینت ذرات نانو و نانوفناوری در نمک زدایی

دانلود پاورپوینت ذرات نانو و نانوفناوری در نمک زدایی

دسته بندی مهندسی شیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 876 کیلو بایت
تعداد صفحات 19
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

معضلات آب در سطح جهان

آب شیرین بعد از نفت و الکتریسیته بزرگترین صنعت در جهان است. که معمولا 70 درصد برای کشاورزی و 15 درصد برای صنعت در نظر گرفته می شود.

97 درصد آب موجود در جهان شور و 3 درصد آب شیرین است که از این میزان نیز تنها 1 درصد به صورت منابع آب شیرین قابل استفاده است.

انتظار می رود جمعیت جهان در طی 40 سال آینده 2 برابر شود.

بیش از نیمی از جمعیت جهان در طی 50-30 سال آینده با مشکل جدی آب رو به رو خواهند بود.

بسیاری از آلاینده های آب مانند کلوئیدها، ویروس ها، ملکولهای بزرگ و … در اندازه نانو قرار دارند.

یکی از بزرگترین کاربردهای نانوفناوری حل مشکل کمبود جهانی آب شیرین است.
کاربردهای نانوفناوری

تولید و تصفیه آب (نمک زدایی آب دریا و لب شور).

حذف آلودگی آب( غشاهای پیشرفته در فیلتراسیون آب).

توسعه نمک زدایی ( کاهش هزینه های برق برای پمپاژ آب از طریق توسعه غشاء).

گندزدایی آب( مواد فتوکاتالیست مانند اشعه ماوراء بنفش).

بازیافت آب و استفاده مجدد از فاضلاب( غشاهای پیشرفته در تصفیه فاضلاب).

کیفیت آب و حفاظت از منابع آب.

نمک زدایی و بازیافت و استفاده مجدد از آب روشهای اقتصادی در تامین آب جوامع
ظرفیت نصب شده تاسیسات نمک زدایی براساس نوع 2002IDA فرایند و کیفیت آب خام
ظرفیت جهانی نمک زدایی در تاسیسات غشایی و گرمایی2001-1950
فرایندهای غشائی

MF میکروفیلتراسیون

UF الترافیلتراسیون

NF نانوفیلتراسیون

RO اسمزمعکوس

ED الکترودیالیز

EDR الکترودیالیز معکوس

فرایندهای غشایی

برای تصفیه آب آشامیدنی و یا پیش تصفیه قبل UF و MF از اسمز معکوس به منظور حذف کدورت، جامدات معلق، ویروس، رنگ و برخی مواد آلی به کار برده می شود.

توانایی حذف سختی آب را دارد. NF

(Ca+2 Mg+2 SO4-2 HCO3-) نرم سازی

توانایی حذف یونهای تک ظرفیتی را دارد. RO

(Cl- Na+) نمک زدایی

فایل پاورپوینت 19 اسلاید

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

درباره ی مقاله ها

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *