پنجشنبه , جولای 18 2019
Breaking News
Home / مهندسی شیمی / پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا

دسته بندیمهندسی شیمی
فرمت فایلppt
حجم فایل592 کیلو بایت
تعداد صفحات19
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نانو تکنولوژی:

واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین1 تا 100 نانومتر)

– نانومتریک بیلیونیم متر است.

– فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهیمولکولی است.

پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست.

این سیستم های بسته بندی قادر خواهند بود پارگی ها و سوراخ های کوچک را با توجه به رابط محیطی(مانند تغییرات و رطوبت )ترمیم و مصرف کننده را از فساد ماده غذایی آگاه سازند.

مواردی کار ساز :

– افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش هها

– افزایش ویپگی های دیواره (میکانیکی – حرارتی – شیمیایی و میکروبی)

– افزایش مقاومت در برابر گرما
– گسترش ضد میکروبهای فعال
– سطوح ضد قارچ

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

About مقاله ها

Check Also

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *